Sitoutuuko kunta johonkin ottaessaan kyselyn käyttöönsä?

Ei sitoudu. Kunta voi ottaa vaikka kaikki mahdolliset kyselyt ja saada niihin vastaukset, jonka jälkeen kaikki kyselydata luovutetaan veloituksetta ja sitoumuksetta kunnalle.

Kunta ei siis sitoudu missään vaiheessa ostamaan mitään maksullisia lisäpalveluita tai muita hömpötyksiä.

Miksi en ole aikaisemmin kuullut 100 kuntaa -missiosta?

Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että missio on keksitty ajatuksen tasolla ensimmäisen kerran tammikuussa 2016 ja lanseerattu valituille kunnille helmikuun alussa. Valtioneuvoston kanslia hyväksyi mission osaksi Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa keväällä 2016.

Olet siis vielä sangen varhaisessa vaiheessa tutustumassa missioon!

Miksi en ole kuullut aikaisemmin Urhes liikuntasuunnittelu Oy:stä?

Urhes on syyskuussa 2015 aloittanut asiantuntijayritys, jonka maine laadukkaana kumppanina ei ole ehtinyt kantautua vielä aivan jokaiseen niemeen ja notkoon.

Urhekseen voit tutustua kätevästi osoitteessa urhes.fi sekä ottamalla yhteyttä Antoniin (ahonen@urhes.fi) tai Anniinpolari@urhes.fi.

Millä 100 kuntaa -missio rahoitetaan?

Palveluiden antaminen korvauksetta voi aiheuttaa hämmennystä etenkin, kun kyseessä on osakeyhtiö. Missio tulee olemaan ainutkertainen tapa, jolla yrityksemme kunnioittaa Suomen itsenäisyyttä.

Meille kyselyiden tekeminen on rutiinia ja hallitsemme oikeat välineet. Tämän vuoksi yhden kunnan kyselyiden valmisteluun ei mene paljon aikaa, mutta voimme kuitenkin omalla osaamisellamme ja panoksellamme tehdä osamme suomalaisten liikuntaolosuhteiden parantamiseksi.

Miksi ette myös analysoi kyselyiden dataa?

Datan analysoinnista ja raportoinnista joudumme valitettavasti pyytämään korvauksen, sillä tilastollisten analyysien tekeminen vaatii hieman enemmän aikaa. Käyttämämme toimintamallit ovat tehokkaita, mutta niistäkin huolimatta työ vaatii aina tekijänsä.

Onko kyselyiden tietoturva kunnossa?

Tietoturva-asiat on hoidettu asianmukaisesti. Jokainen kuntalainen voi tutustua ennen kyselyn aloittamista yksityisyyslausekkeeseen, joka on kirjoitettu lyhyesti helposti ymmärrettävään muotoon

Kyselyt pyörivät Urheksen vuokraamilla palvelimilla Hollannissa ja käsiteltävät tiedot pysyvät jatkuvasti EU:n sisällä.

Onko missio kustannettu verovaroin tai yritystuilla?

Olemme ehdottoman varmoja, että palvelun tuottamiseen ei käytetä senttiäkään julkisia varoja. Palvelu toimii puhtaasti kahden yrittäjän henkilökohtaisella ajalla.